maanantai 25. marraskuuta 2013

Southbridge

Ei voi kyllä uskoa että kuukausi farmielämää jo takana! Viikko sitten muutettiin toiselle farmille Southbridgeen, jonne myös tuli uusia backpackereita töihin. Asutaan täällä nyt 10 henkilöä samassa talossa, jossa on ihanasti vain yksi wc, yksi suihku, yksi keittiö ja kolme huonetta. Tulee kyllä ihan mielenkiintoista nähdä miten tää yhteiselo täällä sitten pidemmän ajan sujuu kun paljon ihmisiä koko ajan ympärillä, eikä tilaa kauheasti ole. Mutta kokemus tämäkin ja kaikki on kyllä taas tosi mukavia :).

Nyt ollaan päästy tekemään vähän eri juttuja, ollaan leikattu kahta eri salaattia, parsakaalia ja sitten mä pääsin istuttamaan parsakaalia istutuskoneessa (en tiedä mikä oikea nimi on) mutta siis traktorin perässä oli tuolit joissa istuttiin ja edessä oli taimia jotka vaan tiputettiin sellaselle pyörivälle lautaselle jossa oli kolot taimille ja kone hoiti sitten istutuksen. Piti kyllä olla nopea sormistaan että ehti laittaa taimen koloon ennen kuin kolo aukesi ja tiputti taimen maahan. Mutta oli kiva taas oppia jotain uutta :)

On niin epätodellista että joulu on tulossa ja lämpötilat vaan nousee, sunnuntai oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen. Mutta tänään taas on ollut sateista ja kylmää, että tosi vaihtelevaa on. Mukavaa joulun odotusta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti