sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Maalaismaisemissa

Tää työviikko oli melko kevyt, pari päivää oli aika lyhyitä (vaan n. 6h kun yleensä siis n.10h) ja lauantai oli kokonaan vapaa. Vaikka onkin ollut mukavaa kun on ollut vapaa viikonloppu, niin kyllä tänne tultiin sitä reissurahaa keräämään niin kyllä niitä töitä haluaa täällä sit kans tehdä! 


Pojat meni viikonlopuksi Christchurchiin, joten meillä ei ollut Elinan kanssa autoa käytössä jolla pääsis ruokakauppaan. Päätettiin sitten lauantaina liftata Kaikouraan, joka on kaupunki n. 40min päässä ja jossa on lähin keskusta ja ruokakauppa. 


Ensin piti siis kävellä 50 min matka talolta isolle tielle, josta saatiinkin kyyti vain 5 min odottelun jälkeen tosi mukavilta pojilta. Takaisin päin tultaessa odotettiin sitten puoli tuntia, mutta sitten viinitarhan omistava mies joka oli menossa hakemaan uusia työntekijöitä Christchurchin lentokentältä otti meidät kyytiin. Oli tosi mukava mies ja hän antoi käyntikorttinsa meille jos jossain vaiheessa tarvitaan töitä niin voidaan soittaa hänelle. On kyllä ollut ihmeellistä miten kaikki ihmiset joihin täällä on törmännyt on ollut niin ystävällisiä ja auttavaisia. Ei sellaseen oo tottunut!

Tänään on pitkästä aikaa ollut aurinkoinen ja lämmin päivä niin käytiin Elinan kanssa kävelyllä ja ottamassa vähän kuvia :)

Oon kyllä viihtynyt tosi hyvin täällä, on ihanaa saada kokea tällasta vähän erilaista arkielämää ja kun kaikki ihmiset on niin mukavia niin mikäs tässä ollessa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti