keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Erilaista arkielämää

Kaikki täällä hyvin! Meitä on talossa nyt yhteensä 13, kaksi saksalaista tuli tänne viikko sitten, mutta talo on täynnä joten ne nukkuu niiden campervanissä. Eilen tänne tuli uusi saksalaispoika, ja jotenkin pomolle tuli täysin yllätyksenä ettei sille olekaan enää vapaata sänkyä, joten se joutui sitten nukkumaan teltassa pihalla. 

Työ on sujunut hyvin, ja on ollut mukavasti niitä pitkiä päiviä niin saa hyvin rahaa tienattua. Lauantaina pomo oli ostanut meidän pihalle hienon grillin ja lammasta, makkaroita, hampurilaispihvejä ja paljon muuta ruokaa, jotta voitiin pitää barbeque viikon päätteeksi. Oli kyllä tosi kivaa vaikka sää olikin sateinen ja kaikki aika uupuneita pitkän viikon jälkeen. 
Matkalla töihin kauniissa auringonnousussa. Työt alkaa yleensä 7.30, meillä on 15 min tauko n. 10.30, 30 min lounastauko n. 13.30 ja sitten tehdään töitä niin kauan kunnes hommat on tehty, pisin päivä tähän mennessä on ollut 20.00 asti. Minä, Gunnar, Elina ja yksi paikallinen tyttö salaattia istuttamassa, oli kiva päästä kokeilemaan jotain uutta :)
Kaikki niin keskittyneitä eväisiin kun vihdoin on lounastauko!

Yllättävän hyvin oon täällä viihtynyt.  Vaikka työ tuntuukin välillä tosi raskaalta ja väsyttää, niin tuntuu kuitenkin kivalta kun tehdään aina töitä yhdessä porukalla niin aika menee heti paljon nopeammin kun voi jutella siinä samalla muiden kanssa :). Odotan kyllä kuitenkin niin paljon sitä että pääsee taas reissaamaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti