maanantai 14. lokakuuta 2013

Big waves and glowworms

Aika menee kyllä vaan niin älyttömän nopeasti! Paikka on vaihtunut farmista upeisiin rantamaisemiin. Niin paljon on taas tapahtunut, että menisi ikuisuus jos tässä alkaisin kaikkea kertomaan, joten tässä nyt tärkein: olen oppinut surffaamaan! Tai ainakin osaan seisoa laudalla :D


Mulla on ollut kyllä ihan mieletön viikko Raglanissa, joka on täällä tosi suosittu surffauspaikka. Asuin Karioi Lodgessa, jossa tapasin paljon ihania ihmisiä joiden kanssa oli tosi kivaa, pelattiin biljardia, käytiin kävelyllä metsässä (joka oli tosi mutainen sateen jälkeen ja joku ihana kasvi kamppas mut ja kaaduin suoraan eteenpäin käsilleni ja saksalainen Peter ei voinut lopettaa nauramista, oli aika huvittavaa :D), ja päästiin saunaan ja ulkoporealtaseen.


Ja itse surffaaminen oli kyllä ihan mieletöntä, välillä oli vähän vaikeuksia aaltojen kanssa, mutta sitten kun sai hyvän aallon laudan alle ja pääsi seisomaan oli kyllä niin siisti fiilis! 

Sää on ollut todella sateinen, ja myös erittäin vaihteleva. Välillä sää vaihtuu kirjaimellisesti 5 minuutin välein auringonpaisteesta tosi rankkaan sadekuuroon ja sitten taas auringonpaisteeseen josta sitten taas sateeseen. 


Raglanin jälkeen menin Waitomo Cavesiin, joka oli kyllä hieno kokemus! Luolat olivat todella hienoja, välillä erittäin vaikeakulkuisia ja piti olla tosi varovainen ettei liukastunut, kompastunut tai kaatunut tai muuten satuttanut itseään. Mutta hengissä selvittiin! Nähtiin myös paljon "glowwormseja", jotka oli kyllä hienon näköisiä. Jälkeenpäin oltiin ihan litimärkiä ja aivan jäässä, mutta kivaa oli!


Tässä harjoitellaan ennen luolaan menoa, kuinka hypätään vesiputoukseen :D
Tänään matka jatkuu Taupoon, ja odotettavissa on toivon mukaan taas uusia ja jänniä juttuja! :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihana päivitys taas! Huh, huh mitä juttuja. Täällä syyslomaviikko. Sun iskä, Kaija ja Anita lähtevät huomenna Houtskariin. Täällä on upea syksy ja tosi upea ruska! Elämä on laiffii sanoo Matti N. Enjoy!

    VastaaPoista