tiistai 29. lokakuuta 2013

Merituulta

Wellington on tosi kiva ja soma kaupunki, mutta tosi tosi tuulinen!!! Päivä voi olla kuinka aurinkoinen tahansa, mutta kova tuuli pakottaa pitämään takkia päällä. Viihdyin siellä kuitenkin tosi hyvin! Ja vaikka en olekaan mikään suuri museoihminen, niin Te Papa kansallismuseo on kyllä tosi hieno!

Tapasin Wellingtonissa myös kavereita, joihin oon tutustunut aiemmissa paikoissa, mikä oli tosi mukavaa. Törmäsin myös ihan sattumalta tuttuihin joihin oon tutustunut ihan muualla, mikä on ollut aika hauska sattuma!

Ja tässä nyt hieman kuvia kaupungista :)Jos kävelee lähellä vettä, voi törmätä pieniin runoihin, tässä pari esimerkkiä:Mutta nyt alkaakin sitten täysin uudet kuviot, tulin tänään laivalla eteläsaarelle, koska mä sain täältä töitä! Työ on vegetable harvest, eli tuun nyt viettämään n. 2kk farmilla vihanneksia poimimassa. Nyt aluksi ainakin salaattia ja parsakaalia.

On aika jännä nyt asettua yhteen paikkaan pitemmäksi aikaa, kun tähän asti sitä on vaan matkustellut ja ollut samassa paikassa muutamasta päivästä yhteen viikkoon. Ja on kyllä jännä nähdä miltä tuntuu kun alkaa ns. normaali arki.

Tuun nyt asumaan alla olevassa talossa yhdessä kolmen ruotsalaispojan (kaikki veljeksiä) ja yhden ranskalaispojan kanssa. Kaikki on tosi mukavia ja rentoja tyyppejä. Pojat sanoivat, että pari ekaa viikkoa on haastavimmat, kun työ on aika fyysistä, mutta siihen tottuu kyllä nopeasti, hope so! Huomenna ensimmäinen työpäivä, saa nähdä miten käy :DTuun olemaan kahdella eri farmilla 
Canterburyn alueella. Töitä on maanantaista lauantaihin n. 8-17, eli hommaa kyllä on, mutta lompakko kiittää ja saa tienattua vähän reissurahaa! Yks hyvä puoli ainakin farmilla työskentelemisessä on se, että rahaa ei oikein voi kuluttaa mihinkään kun ei ole mitään missä sitä kuluttaa. Wellingtonissa kun tuli ostettua kaikenlaista ja käytyä kahviloissa sun muuta turhaa :D

Mutta nyt nukkumaan, niin jaksaa huomenna!

1 kommentti:

  1. Hei! Ihanaa lukea sun blogia! Lähdin itse Uuteen-Seelantiin kuusi vuotta sitten lukion jälkeen ja on hauskaa huomata, kuinka samanlaiset fiilikset välittyy vaikka matkustin eri reittejä ja tein vähän eri juttuja... Etelä-Saari on aivan ihana paikka ja suosittelen hostellia Alexandrassa nimeltä Marj's Place, jos se on vielä pystyssä :) T. Anonyymi lukija ;)

    VastaaPoista