keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Mikä joulu?

Miten se aika taas niin nopeasti vierähtää, viime päivityksestä onkin kulunut jo pieni tovi. Työpäivät farmilla ovat olleet melko samanlaisia päivästä toiseen, mutta viikonloput ovat olleet tosi mukavia. Ollaan käyty tutustumassa Christchurchin yöelämään, vietetty yksi kesäyö rannalla nuotion ääressä, tehty pieniä retkiä, rentouduttu ja syöty paljon jäätelöä. 

Ja ei voi kyllä uskoa että on joulu. Kuunneltiin aattona 9h työpäivän jälkeen vähän joululauluja mutta se vaan tuntu niin väärältä kun ulkona on vihreää ja aurinko paistaa. Illalla pomo oli taas järkänny meille barbequen, paljon ruokaa ja olutta ja oli kyllä tosi mukavaa! 

Tänään ja huomenna on vapaata töistä kun on pyhäpäivät, mutta jokaisesta pyhäpäivästä saa 8h palkan vaikkei mitään töitä tekisikään, eli ei paha! Sen jälkeen enää kaksi työpäivää ja sitten mun farmiaika tuleekin jo päätökseen. Lennän sunnuntaina Aucklandiin ja tapaan siellä äidin ja Killen jotka tulee mua tänne moikkaamaan ja matkustellaan sitten vähän yhdessä, tosi ihanaa! :) 

Pahoittelut kun ei ole tällä kertaa kuvia, pitäs kohta saada niitä muilta niin saan niitä tänne sitten myöhemmin, mutta kaikki hyvin ja oon kyllä tosi ilonen kun kohta pääsee taas reissaamaan täydennetyllä matkakassalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti