sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Muutama perhonen vatsassa

Huomenna. huomenna  HUOMENNA. Vaikka kuinka monta kertaa sen itelleni sanon niin aivan yhtä käsittämättömältä se tuntuu. Koko viikko on mennyt aika rauhallisesti kun lähtö on koko ajan tuntunut jotenkin niin epätodelliselta, ettei sitä sen ihmeemmin ole jännittänytkään. Kauan tätä on odotettu ja nyt kun lähtö tosiaan on huomenna niin ei oikein tiedä millaset fiilikset tässä pitäis olla :D. Toisaalta oon kyllä tosi innoissani ja odotan sitä hetkeä, kun vihdoin pääsee astumaan ulos Aucklandin lentokentältä!

Eiköhän tuo rinkan pakkauskin nyt jotenkin onnistu. Aika täynnä se jo alkaa olemaan niin pitää sitten vaan toivoa, että oon jotenkin osannut pakata oikeanlaiset vaatteet mukaan. En ole siitä nimittäin yhtään varma :D.

On ollut aika outoa, kun on joutunut sanomaan heipat niin monelle kaverille ja läheiselle. Ei sitä tajua, ettei niitä nyt oikeesti tuu näkee pitkään aikaan. Mutta onneksi yhteydenpito on helppoa niin pysyy ajantasalla kaikesta mitä täällä Suomessa tapahtuu :).

Tässä vielä ihana Air New Zealandin safety video, josta pääsee vähän matkafiiliksiin. Ei ne uusiseelantilaiset voi kauheen vakavia ihmisiä olla ;)Täytyy vielä loppuun sanoa, että on tää kyllä vaan niin mieletöntä. Yksi tämänhetkinen suurin unelma on oikeasti toteutumassa! <3

1 kommentti:

  1. Haahahaha nyt mua alko pelottaa uskallanko lähettää sua sinne ku katoin ton videon!! xD onneks on vielä kiva päivä yhessä tulossa ;)
    <3 Salla

    VastaaPoista