torstai 12. syyskuuta 2013

Kia ora!

Eli "moi" maorin kielellä. 6 päivää oon nyt ollut Aucklandissa ja on kyllä aika jännät fiilikset! Ekat päivät on nyt enimmäkseen mennyt tähän uuteen backpacker-elämään totuttelemiseen ja ihmettelyyn miten kaikki täällä oikein toimii.

Paikallinen pankkitili on avattu ja veronumerohakemus lähetetty, joten kohta voikin jo alkaa miettimään töiden etsimistä. Otin siis Kilroylta starttipaketin, jolla saa apua kaikkien käytännön juttujen hoitamisessa, ja siitä on kyllä ollut apua. Välillä kyllä tuntuu, että täällä on enemmän syksy kuin kevät. Kun on sateista ja tuulista niin ei sitä ilman takkia pärjää, mutta heti kun aurinko paistaa voi tulla suorastaan jopa kuuma. 

Alla kuvia Albert Parkista, täällä on paljon hienoja puistoja ja puut ovat myös melkoisen upeita!


Tapasin tosi mukavan saksalaisen Johannan hostellin aamupalalla, ja meillä oli tosi samanlaiset ajatukset ja fiilikset tästä meidän reissaamisesta täällä. Muutenkin täällä hostelleissa tutustuu helposti mukaviin ihmisiin. Vaihdoin tänään hostellia vähän pienempään, ja täällä on heti jotenkin mukavampi ilmapiiri kuin edellisessä, joka oli tosi iso. 


Kävin myös Mount Edenissä, olen aika ylpeä itestäni kun löysin sinne ihan itse, enkä eksynyt kotimatkallakaan :D Vielä pitää tottua siihen, että tietä ylittäessä muistaa ensin katsoa oikealle ja sitten vasta vasemmalle. Hieman hämmentävää kun autot tulee ihan väärästä suunnasta.

Loppuun vielä juomat jotka voitin backpacker-baarin bingossa. Oli tosi kiva ilta! 


1 kommentti:

  1. Voi ihana nähä näit kuvii Amis, sullahan näyttää menevän siel tosi kivasti! Täälläkin matkakuume nousee, 2vk Suomessa ja sitten muutto! Puspus, skypee pian <3
    T

    VastaaPoista