sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Uuden alku

Mulla alkaa nyt täysin uusi vaihe elämässä, enkä vois siitä olla enempää innossani. Oon tuore ylioppilas ja saanut haluamani jatkokoulutuspaikan, mutta ajatuksissa pyörii kuitenkin vain yksi asia. Syksyllä pakkaan rinkkani ja suuntaan kulkuni kohti tuntematonta. Pidän siis välivuoden, jonka vietän Uuden-Seelannin upeissa maisemissa. Matkaan lähden Working Holiday -viisumilla, tarkoituksena siis reissaaminen ympäri maata ja erilaisten töiden tekeminen. Unelmani on jo pitkään ollut jonnekin kauas lähteminen, ilman sen kummempia suunnitelmia ja sitten vain kulkea virran mukana ja katsoa minne sitä oikein päätyy. Matkaltani eniten odotan uusia haasteita ja kokemuksia, itsenäistymistä, ja kaikkia ihmisiä, joita matkan varrella tulen tapaamaan. 

Matkani tulee näyttämään suunnilleen tältä: 2.9 lähtö Hong Kongiin, jossa vietän kolme päivää. Sen jälkeen kohteena Uusi-Seelanti, jossa olisin näillä näkymin noin 7kk, jonka jälkeen vielä noin pariksi viikoksi Ausseihin ja sitten takaisin Suomeen maaliskuun puolessa välissä. 

Tuntuu erittäin epätodelliselta, että olen todella lähdössä. Siis ihan oikeasti lähden kohta yksin toiselle puolelle maapalloa, jossa en tunne kulttuuria, ihmisiä, en mitään. Olen ensimmäistä kertaa täysin omillani, mutta juuri se minua tässä kiehtookin. Haluan haastaa itseäni ja ottaa selvää, kauanko tällainen pieni tyttö maailmalla oikein pärjää.Vaikka odotankin lähtöäni jo paljon (vielä ei ole tullut mitään oonkotäysinhullumitäoontekemässä-paniikkiajatuksia) niin aion vielä täysillä nauttia Suomen kauniista kesästä parhaimpien kavereiden seurassa. Seuraavan kerran bloggailenkin varmaan sitten vähän lähempänä h-hetkeä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti